Salecon Konsult Aktiebolag

Skåne län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva konsultverksamhet, inköp och försäljning av tillbehör inom databranschen, handel med antika möbler, antika ur och antikt porslin, och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Salecon Konsult Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lomma så är Salecon Konsult Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lomma arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Lomma och i Skåne län. Redan 1992-01-21 så skapades Salecon Konsult Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Salecon Konsult Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Salecon Konsult Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1992-01-01

556439-9680 är organisationsnummret för bolaget som finns i Lomma.

Just nu är Salecon Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Salecon Konsult Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 046-294290 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Salecon Konsult Aktiebolag är Eriksson, Kurt Fred som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Gun Anita Solgerd som är född 1944 och har titeln Suppleant, Kron, Lars-Erik som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisorsfirman Lars Kroon AB som är född och har titeln Revisor, .