NIFO AB

Skåne län

Information

NIFO AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där NIFO AB finns. I Lomma så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. NIFO AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket NIFO AB har haft sedan 1997-01-01. NIFO AB har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till NIFO AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kastanjev. 28, 234 35, Lomma men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-932620.

Lomma arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är NIFO AB Privat, ej börsnoterat.

NIFO AB har idag 556438-3122 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för NIFO AB

Bolaget skall bedriva tillverkning, import och handel med utrustning för bangolf, import och handel med annan fritids- utrustning samt därmed förenlig verksamhet.

I NIFO AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Forss, Nils Johny som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Forss, Nils Börje som är född 1940 och har titeln Suppleant, Wallin, Jessica Thérése som är född 1972 och har titeln Revisor, Raue, Bertil Ulf Moritz som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic AB som är född och har titeln Revisor, BDO Nordic Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.