Staffan Persson's Revisionsbyrå Aktiebolag

Skåne län

Information

556437-0749 är organisationsnummer för företaget Staffan Persson's Revisionsbyrå Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Staffan Persson's Revisionsbyrå Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lomma som är den kommunen som Staffan Persson's Revisionsbyrå Aktiebolag finns i.

Staffan Persson's Revisionsbyrå Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-11-14 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Staffan Persson's Revisionsbyrå Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Staffan Persson's Revisionsbyrå Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lomma som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Staffan Persson's Revisionsbyrå Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Staffan Persson's Revisionsbyrå Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Kungsg. 6, 211 49, Malmö

Bolaget skall yrkesmässigt bedriva revisionsverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet. Verksamheten skall vara förenlig med en auktoriserad revisors yrkesutövning.

Det finns olika personer som har en koppling med Staffan Persson's Revisionsbyrå Aktiebolag och det är Persson, Staffan som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlgren, Johan Tomas som är född 1953 och har titeln Suppleant, Ahlberg, Lena Charlotte Marie som är född 1964 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor,