Göran Hammar Frakt Aktiebolag

Skåne län

Information

Göran Hammar Frakt Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där Göran Hammar Frakt Aktiebolag finns. I Lomma så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Göran Hammar Frakt Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Göran Hammar Frakt Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Göran Hammar Frakt Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Tegelg. 13, 234 35, Lomma men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 046-294815.

Lomma arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Göran Hammar Frakt Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Göran Hammar Frakt Aktiebolag har idag 556436-5855 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Göran Hammar Frakt Aktiebolag

Bolaget skall bedriva åkerirörelse samt därmed förenlig verksamhet.

I Göran Hammar Frakt Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Cato, Clas Yngve som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Hammar, Gertrud Anita som är född 1938 och har titeln Suppleant, Rurfors, Thor Stephan som är född 1958 och har titeln Revisor, Wilhelmsson, Lars Anders som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .