PG Hammar Affärskompetens Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns PG Hammar Affärskompetens Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Lomma här finns det många olika Aktiebolag. PG Hammar Affärskompetens Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Lomma jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

PG Hammar Affärskompetens Aktiebolag är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556434-4496.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 040-304443 alternativt besöka eller skicka post till PG Hammar Affärskompetens Aktiebolag på följande adress Hjortrong. 11, 234 43, Lomma.

PG Hammar Affärskompetens Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I PG Hammar Affärskompetens Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Hammar, Nina Ulla Gudrun Kristina som är född 1952 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva utbildning och konsultation inom marknadsföring, försäljning, ledarskap, kundvård och rekrytering, köp och försäljning av värdepapper, äga och förvalta fast- och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet