Warfving Försäkringskonsult Aktiebolag

Skåne län

Information

Warfving Försäkringskonsult Aktiebolag är ett bolag som finns i Lomma. I Warfving Försäkringskonsult Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Warfving, Eva Susanne som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Warfving, Per-Arne som är född 1961 och har titeln Suppleant, Åkerblom, Ulf Tage Philip som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Warfving Försäkringskonsult Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Warfving Försäkringskonsult Aktiebolag på telefon 046-295616.

Bolaget skall bedriva förmedling av försäkringar och utföra finansiella tjänster (dock ej sådan verksamhet som avser lagen om bankrörelse eller lagen om kreditaktiebolag), övriga administrativa tjänster samt handel med värdepapper.

Idag är Warfving Försäkringskonsult Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Warfving Försäkringskonsult Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Skåne län och Lomma arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Warfving Försäkringskonsult Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Warfving Försäkringskonsult Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Warfving Försäkringskonsult Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Warfving, Eva Susanne -Warfving, Per-Arne

Warfving Försäkringskonsult Aktiebolag har 556431-9464 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.