Proppskåpet AB

Skåne län

Information

556430-0464 är organisationsnummer för bolaget Proppskåpet AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Proppskåpet AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lomma som är den kommunen som Proppskåpet AB finns i.

Proppskåpet AB har varit registrerat sedan 1991-07-19 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Proppskåpet AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Proppskåpet AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lomma som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Proppskåpet AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med Proppskåpet AB så kan ni göra det på telefon genom 040-411200 eller genom brev på följande adress:
Paulsg. 10, 214 46, Malmö

Bolaget ska bedriva elinstallationer och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Proppskåpet AB och det är Vensryd, Nils Tomas som är född 1970 och har titeln Likvidator, Anvelid, Per-Eric Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,