FAIDROS Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lomma och FAIDROS Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och FAIDROS Aktiebolag är ett av dem. Statusen för FAIDROS Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

FAIDROS Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-10-02. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där företaget finns i jobbar för att företag som FAIDROS Aktiebolag ska trivas.

FAIDROS Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lomma så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utforma och producera läroböcker samt reparation, handel och uthyrning av motorfordon och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att FAIDROS Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är FAIDROS Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med FAIDROS Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-247037.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med FAIDROS Aktiebolag är Borsiin, Andreas Birger som är född 1986 och har titeln Ordinarie ledamot, Mossberg, Marie Ann-Kristin som är född 1965 och har titeln Suppleant, Lexholm, Patrik Levon som är född 1948 och har titeln Revisor, Patrik Lexholm Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

FAIDROS Aktiebolag har 556428-9774 som sitt organisationsnummer.