Jan Olov Axelssons Ingenjörsbyrå i Bjärred Aktiebolag

Skåne län

Information

I Lomma finns det ett Aktiebolag som heter Jan Olov Axelssons Ingenjörsbyrå i Bjärred Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Jan Olov Axelssons Ingenjörsbyrå i Bjärred Aktiebolag i Skåne län. Lomma är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Jan Olov Axelssons Ingenjörsbyrå i Bjärred Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 1991-05-15 så har Jan Olov Axelssons Ingenjörsbyrå i Bjärred Aktiebolag varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Jan Olov Axelssons Ingenjörsbyrå i Bjärred Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Jan Olov Axelssons Ingenjörsbyrå i Bjärred Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Gudmundsv. 4, 237 41, Bjärred. Vi ni istället prata med Jan Olov Axelssons Ingenjörsbyrå i Bjärred Aktiebolag så kan ni göra det på 046-293698.

Bolaget skall bedriva ingenjörsbyrå inom VVS-teknik ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Axelsson, Jan-Olov Bertil som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Sivbritt Anita som är född 1943 och har titeln Suppleant, Carnerup, Mats Eric som är född 1951 och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Jan Olov Axelssons Ingenjörsbyrå i Bjärred Aktiebolag har 556426-3936 som sitt organisationsnummer.