Vibeend AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lomma och Vibeend AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Vibeend AB är ett av dem. Statusen för Vibeend AB är att Bolaget är aktivt.

Vibeend AB är ett Aktiebolag och skapades 1991-03-21. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där företaget finns i jobbar för att företag som Vibeend AB ska trivas.

Vibeend AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lomma så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva uthyrning av dryckesmaskiner och försäljning av drycker och andra förnödenheter till restauranger och kontor. Bolaget ska även äga, förvalta och hyra ut fastigheter och maskiner åt i första hand verkstadsindustrin och idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Vibeend AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Vibeend AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Vibeend AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-697070.

Firman tecknas var för sig av -Ekström, Rosita -Håkansson, Lars Göran -Nilsson, Mats Inge Anders.

De som är på något sätt har med Vibeend AB är Nilsson, Mats Inge Anders som är född 1948 och har titeln Extern firmatecknare, Håkansson, Lars Göran som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekström, Rosita som är född 1954 och har titeln Suppleant, Hollerup, Lars Håkan som är född 1958 och har titeln Revisor, Hollerup & Partners AB som är född och har titeln Revisor, .

Vibeend AB har 556423-0778 som sitt organisationsnummer.