Tallfarm Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall driva jordbruksverksamhet. Handel med jordbruksprodukter och förnödenheter. Utveckling, tillverkning och försäljning av bevattningsutrustning. Kapitalförvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet. Äga och förvalta fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tallfarm Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Lomma så är Tallfarm Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lomma arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lomma och i Skåne län. Redan 1991-03-12 så skapades Tallfarm Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Tallfarm Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Tallfarm Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556420-4732 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lomma.

Just nu är Tallfarm Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Tallfarm Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 046-291050 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tallfarm Aktiebolag är Bengtsson, Oskar Alvar som är född 1930 och har titeln VD, Bengtsson, Anders Ola som är född 1963 och har titeln Vice VD, Bengtsson, Oskar Alvar som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Anders Ola som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Ulla Marianne som är född 1933 och har titeln Suppleant, Kronblad, Jens Åke Ragnar som är född 1954 och har titeln Revisor.