Carina Jacobsen Cab Aktiebolag

Skåne län

Information

Carina Jacobsen Cab Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Lomma. Det är nämligen den kommunen som Carina Jacobsen Cab Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Carina Jacobsen Cab Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1991-02-12.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Stjärng. 5, 234 31, Lomma. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Carina Jacobsen Cab Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-431814.

Lomma arbetar för att verksamheter som Carina Jacobsen Cab Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Carina Jacobsen Cab Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva taxirörelse, godstransport jämte därmed förenlig verksamhet, bedriva import och export av konfektion samt inom travsport bedriva handel, uppfödning och tävling jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Carina Jacobsen Cab Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Carina Jacobsen Cab Aktiebolag och det är följande personer, Jacobsen, Carina Solveig som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Jacobsen, Jonas Peter Orla som är född 1976 och har titeln Suppleant, Andersson, Ulf Torben som är född 1956 och har titeln Revisor, Skånecronan Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Carina Jacobsen Cab Aktiebolag är 556418-2953.