HÅBE Fog Aktiebolag

Skåne län

Information

556416-7350 är organisationsnummer för företaget HÅBE Fog Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HÅBE Fog Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lomma som är den kommunen som HÅBE Fog Aktiebolag finns i.

HÅBE Fog Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-01-10 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för HÅBE Fog Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

HÅBE Fog Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lomma som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för HÅBE Fog Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med HÅBE Fog Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 046-292251 eller genom brev på följande adress:
Furustigen 1, 237 37, Bjärred

Bolaget skall driva byggnadsverksamhet jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med HÅBE Fog Aktiebolag och det är Haglund, Bengt Göran som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Haglund, Bengt Joacim som är född 1961 och har titeln Suppleant, Gummesson, Mats Lage Ronny som är född 1962 och har titeln Revisor, RESAM KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor,