AGONA HANDELS Aktiebolag

Skåne län

Information

AGONA HANDELS Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Lomma. Det är nämligen den kommunen som AGONA HANDELS Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

AGONA HANDELS Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

AGONA HANDELS Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1990-12-27. Men sedan 1991-01-01 så har AGONA HANDELS Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Fiskarhusv. 1, 234 34, Lomma. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på AGONA HANDELS Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-414646.

Lomma arbetar för att verksamheter som AGONA HANDELS Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för AGONA HANDELS Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva handel med arbetsskyddsutrustning, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för AGONA HANDELS Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till AGONA HANDELS Aktiebolag och det är följande personer, Björk, Kjell Anders som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Björk, Erica Marina Dolores som är född 1958 och har titeln Suppleant, Norberg, Lars Gotthard som är född 1952 och har titeln Revisor, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för AGONA HANDELS Aktiebolag är 556415-3095.