Sesam Optik Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva verksamhet med synundersökning, kontaktlinstillpassning och ortokeratologi, (behandling av närsynthet), försäljning av kontaktlinser och glasögon, konsultverksamhet inom synundersökning, import av golvbeläggning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sesam Optik Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lomma så är Sesam Optik Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lomma arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Lomma och i Skåne län. Redan 1990-12-14 så skapades Sesam Optik Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Sesam Optik Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Sesam Optik Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556414-4797 är organisationsnummret för företaget som finns i Lomma.

Just nu är Sesam Optik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Sesam Optik Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 046-730060 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Elfving, Anna Marie Karolina -Elfving, Karin Annika Birgitta

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sesam Optik Aktiebolag är Elfving, Karin Annika Birgitta som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Elfving, Anna Marie Karolina som är född 1973 och har titeln Suppleant, Andersson, Hanna Kerstin Ingegärd som är född 1946 och har titeln Revisor, Ström, Lars Mikael som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, Andersson & Ström Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .