Dartina Aktiebolag

Skåne län

Information

Dartina Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där Dartina Aktiebolag finns. I Lomma så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Dartina Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Dartina Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Dartina Aktiebolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Dartina Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Björkhagav. 1, 237 42, Bjärred men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 046-291594.

Lomma arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Dartina Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Dartina Aktiebolag har idag 556414-1272 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Dartina Aktiebolag

Bolaget skall driva ekonomikonsultverksamhet, försälja present- artiklar samt förmedla fastigheter.

I Dartina Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Darlin, Karl Arne Gunnar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Darlin, Kerstin Birgitta som är född 1936 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Englund, Karl Gustav Alexander som är född 1972 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .