Aktiebolaget Kalendra

Skåne län

Information

Aktiebolaget Kalendra är ett av många verksamheter som finns i Lomma. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Kalendra finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Aktiebolaget Kalendra är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Kalendra som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1990-11-23. Men sedan 1996-01-01 så har Aktiebolaget Kalendra varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Storahultsg. 5, 216 22, Limhamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Kalendra så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-294390.

Lomma arbetar för att verksamheter som Aktiebolaget Kalendra ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Kalendra. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall idka handel med audiovisuella hjälpmedel och planeringsmaterial samt utföra konsultarbete inom företagsledning, marknadsföring, produktutveckling, miljö- och kvalitetsfrågor, CE-märkning och handledning vid ansökningar om EU-bidrag, samt idka - med ovanstående förenlig - verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget Kalendra är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Kalendra och det är följande personer, Engdahl, Magnus John Richard som är född 1962 och har titeln VD, Engdahl, Magnus John Richard som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Engdahl, Fredrik John Richard som är född 1971 och har titeln Suppleant, Wahlberg, Mats Jörgen som är född 1957 och har titeln Revisor, Mats Wahlberg & Co Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Aktiebolaget Kalendra är 556411-9013.