Laplanddiscovery AB

Skåne län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är produktion och försäljning av konfektion, konfektyr, reklamartiklar och gruppresor med inriktning mot arrangemang för naturupplevelser, teater och nöjen samt arrangemang kring tävlingen som syftar till att kora årets tomte och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Laplanddiscovery AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lomma så är Laplanddiscovery AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lomma arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Lomma och i Skåne län. Redan 1990-09-20 så skapades Laplanddiscovery AB och bolaget är har F-skattsedel Laplanddiscovery AB har haft det sedan 1995-01-01.

Laplanddiscovery AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556406-7253 är organisationsnummret för bolaget som finns i Lomma.

Just nu är Laplanddiscovery AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Laplanddiscovery AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Aasa, Curt Peter Kristian

Följande personer är på något sätt aktiva inom Laplanddiscovery AB är Aasa, Curt Peter Kristian som är född 1965 och har titeln VD, Aasa, Curt Peter Kristian som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Aasa, Lars Johan Christer som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Birot, Hervé Daniel André som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Mats Robert som är född 1961 och har titeln Revisor, Revisionstjänst EOB Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.