M.S. Holding AB

Skåne län

Information

M.S. Holding AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där M.S. Holding AB finns. I Lomma så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. M.S. Holding AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket M.S. Holding AB har haft sedan 2005-12-15. M.S. Holding AB har funnits sedan och 2005-12-15 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till M.S. Holding AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Gamlemark 762, 225 93, Lund men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 046-291875.

Lomma arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är M.S. Holding AB Privat, ej börsnoterat.

M.S. Holding AB har idag 556406-6909 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för M.S. Holding AB

Bolaget skall bedriva byggentreprenadverksamhet, äga och förvalta fastigheter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I M.S. Holding AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Samuelsson, Mats Ingvar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Samuelsson, Gunilla Ann-Charlotte som är född 1955 och har titeln Suppleant, Erlinder, Hans Georg Bo som är född 1950 och har titeln Revisor, Martinsson, Bodil Else-Marie som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, Ehrlinders Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .