Fluorcarbon International Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Fluorcarbon International Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Lomma här finns det många olika Aktiebolag. Fluorcarbon International Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Lomma jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Fluorcarbon International Aktiebolag är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556404-8048.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 040-41900 alternativt besöka eller skicka post till Fluorcarbon International Aktiebolag på följande adress Stallg. 2, 234 35, Lomma.

Fluorcarbon International Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Fluorcarbon International Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Ahlqvist, Jonna Kristiina som är född 1975 och har titeln Suppleant , Överåker, Sanna Pia Maria som är född 1972 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva import- och export av gummi- och plastprodukter, äga och förvalta fastigheter och hyra ut lokaler samt därmed förenlig verksamhet.