Andico Aktiebolag

Skåne län

Information

Andico Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där Andico Aktiebolag finns. I Lomma så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Andico Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Andico Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Andico Aktiebolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Andico Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Allég. 15 A, 234 31, Lomma men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-414407.

Lomma arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Andico Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Andico Aktiebolag har idag 556394-8727 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Andico Aktiebolag

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom och värdepapper samt idka konsultverksamhet inom främst ekonomi och administration jämte med nämnda verksamheter förenlig verksamhet

I Andico Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Annica Elisabeth som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Erik Roland som är född 1952 och har titeln Suppleant, Nordin, Eva Ann-Charlotte som är född 1965 och har titeln Revisor, Ahlgren, Johan Tomas som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .