NEREFA I LOMMA Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lomma och NEREFA I LOMMA Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och NEREFA I LOMMA Aktiebolag är ett av dem. Statusen för NEREFA I LOMMA Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

NEREFA I LOMMA Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-05-10. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Lomma där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som NEREFA I LOMMA Aktiebolag ska trivas.

NEREFA I LOMMA Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lomma så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall sälja management och marketing tjänster och därmed förenliga produkter som t ex datorsystem för ekonomistyrning och marknadsföring samt äga och förvalta lös egendom.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att NEREFA I LOMMA Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är NEREFA I LOMMA Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med NEREFA I LOMMA Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-411944.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med NEREFA I LOMMA Aktiebolag är Neret, Juris Tonijs som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Neret, Lena Viktoria som är född 1951 och har titeln Suppleant, Bogren, John Erik som är född 1953 och har titeln Revisor, Sollerhed Fahlén, Gerd Ingrid som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

NEREFA I LOMMA Aktiebolag har 556394-6317 som sitt organisationsnummer.