Crocus AB

Skåne län

Information

Crocus AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där Crocus AB finns. I Lomma så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Crocus AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Crocus AB har haft sedan 1994-01-01. Crocus AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Crocus AB så kan ni göra det genom att skicka er post till JÄRAVALLSVÄGEN 6, 237 33, Bjärred men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 046-2115779.

Lomma arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Crocus AB Privat, ej börsnoterat.

Crocus AB har idag 556392-1872 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Crocus AB

Bolaget skall bedriva tillverkning, import och försäljning av kemiprodukter. Till dessa hör industrikemikalier, plastkemikalier, kemikalier för miljanvändning, intermediära kemikalier, samt kemikalier för slutanvändare. Bolaget skall vidare bedriva rådgivande verksamhet inom miljö, kemisk verksamhet och informationsteknologi, Dessutom skall bolaget göra kapitalplaceringar i vinstsyfte.

I Crocus AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svensson, Hans-Göran som är född 1948 och har titeln VD, Svensson, Hans-Göran som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Ingrid Gull-Britt som är född 1948 och har titeln Suppleant, Svensson, Henry Oskar Stefan som är född 1967 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .