Kiö & Company Aktiebolag

Skåne län

Information

556389-6793 är organisationsnummer för bolaget Kiö & Company Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kiö & Company Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lomma som är den kommunen som Kiö & Company Aktiebolag finns i.

Kiö & Company Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-04-03 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kiö & Company Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-01.

Kiö & Company Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lomma som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kiö & Company Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Kiö & Company Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0733-568680 eller genom brev på följande adress:
GRISSLEVÄGEN 3, 227 32, Lund

Bolaget skall bedriva konsulterande verksamhet inom management för näringsliv och kommuner, äga och förvalta fastigheter samt bedriva handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kiö & Company Aktiebolag och det är Kiö, Bernt Göran Ronny som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Stubbendorf Kiö, Christina Elisabeth som är född 1957 och har titeln Suppleant, Kjellander Johansson, Karin J Anneli som är född 1968 och har titeln Revisor, Lundin, Nils Anders Bengt som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,