Stefan Maltin Agenturer Aktiebolag

Skåne län

Information

Stefan Maltin Agenturer Aktiebolag är ett företag som finns i Lomma. I Stefan Maltin Agenturer Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Maltin, Paul Stefan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Maltin, Lena Christina som är född 1960 och har titeln Suppleant, Dillon Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Kantoft, Denis Håkan Thomas som är född 1949 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Stefan Maltin Agenturer Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Stefan Maltin Agenturer Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall bedriva försäljning, förmedling och agenturer av modetextilier, förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Stefan Maltin Agenturer Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Stefan Maltin Agenturer Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Lomma arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Stefan Maltin Agenturer Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Stefan Maltin Agenturer Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Stefan Maltin Agenturer Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Stefan Maltin Agenturer Aktiebolag har 556386-0450 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.