Petra Bindel AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lomma och Petra Bindel AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Petra Bindel AB är ett av dem. Statusen för Petra Bindel AB är att Bolaget är aktivt.

Petra Bindel AB är ett Aktiebolag och skapades 1990-01-17. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där företaget finns i jobbar för att företag som Petra Bindel AB ska trivas.

Petra Bindel AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Lomma så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Aktiebolaget skall bedriva uppdragsverksamhet som fotograf samt inrednings och dekorations styling. Aktiebolaget skall som verksamhet bedriva försäljning och uthyrning av IT- och elektronikprodukter såsom kameror, hemmabio, PC-nätverk, datorer och kringutrustning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Petra Bindel AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Petra Bindel AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Petra Bindel AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-124643.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Petra Bindel AB är Thörn, Leif Peter som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bindel, Ann Petra som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Leif Gunnar Axel som är född 1941 och har titeln Suppleant, Carlsson, Jan Lennart som är född 1962 och har titeln Revisor, BDO Nordic Halmstad Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Petra Bindel AB har 556381-4465 som sitt organisationsnummer.