Bjärreds Elektriska I. Ekstrand Aktiebolag

Skåne län

Information

Bjärreds Elektriska I. Ekstrand Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där Bjärreds Elektriska I. Ekstrand Aktiebolag finns. I Lomma så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bjärreds Elektriska I. Ekstrand Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Bjärreds Elektriska I. Ekstrand Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Bjärreds Elektriska I. Ekstrand Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Bjärreds Elektriska I. Ekstrand Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Topasv. 39, 246 34, Löddeköpinge men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 046-293967.

Lomma arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Bjärreds Elektriska I. Ekstrand Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Bjärreds Elektriska I. Ekstrand Aktiebolag har idag 556378-1508 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Bjärreds Elektriska I. Ekstrand Aktiebolag

Bolaget skall utföra elinstallationer och bedriva försäljning av elektriskt material ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

I Bjärreds Elektriska I. Ekstrand Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Brunlid Ekstrand, Jonas Roger som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekstrand, Alf Ingemar som är född 1938 och har titeln Suppleant, Wahlberg, Mats Jörgen som är född 1957 och har titeln Revisor, Mats Wahlberg & Co Revision AB som är född och har titeln Revisor, .