ABCD Järn & Färg AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns ABCD Järn & Färg AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Lomma här finns det många olika Aktiebolag. ABCD Järn & Färg AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Lomma jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

ABCD Järn & Färg AB är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556377-5724.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 040-413590 alternativt besöka eller skicka post till ABCD Järn & Färg AB på följande adress Vegag. 16, 234 32, Lomma.

ABCD Järn & Färg AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I ABCD Järn & Färg AB så sitter följande personer i styrelsen: Borgström, Hans Inge Reinhold som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Wendel, Karin Britten som är född 1940 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är försäljning av järn- och färgartiklar, samt el- och zoo tillbehör och därmed förenlig verksamhet.