Anki Ravnestad International Aktiebolag

Skåne län

Information

Anki Ravnestad International Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där Anki Ravnestad International Aktiebolag finns. I Lomma så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Anki Ravnestad International Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Anki Ravnestad International Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Anki Ravnestad International Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Anki Ravnestad International Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Strandv. 200, 234 32, Lomma men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-410275.

Lomma arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Anki Ravnestad International Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Anki Ravnestad International Aktiebolag har idag 556375-4935 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Anki Ravnestad International Aktiebolag

Bolaget skall bedriva import och export av promotionartiklar och bijouterier, idka konsultverksamhet inom reklam och marknadsföring samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Anki Ravnestad International Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ravnestad Düfke, Irén Ann-Christin som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Klemmensen, Kerstin Annika som är född 1956 och har titeln Suppleant, Mellvé, Jan Bo som är född 1953 och har titeln Revisor, RESAM KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor, .