Containerservice Peter Fridh Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lomma och Containerservice Peter Fridh Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Containerservice Peter Fridh Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Containerservice Peter Fridh Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Containerservice Peter Fridh Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-10-04. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där bolaget finns i jobbar för att bolag som Containerservice Peter Fridh Aktiebolag ska trivas.

Containerservice Peter Fridh Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Lomma så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva avfallstransporter samt sortering av byggnadsavfall och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Containerservice Peter Fridh Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Containerservice Peter Fridh Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Containerservice Peter Fridh Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-461700.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Containerservice Peter Fridh Aktiebolag är Frid, Jan Peter Lennart som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Alm, Lars Göran som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Williamsson, Jane Birgitta som är född 1967 och har titeln Suppleant, Månsson, Kim Jeanette som är född 1957 och har titeln Revisor, .

Containerservice Peter Fridh Aktiebolag har 556372-8277 som sitt organisationsnummer.