INDUSTRI-MILJÖ I CENTRUM BERNDT ELMBERG Aktiebolag

Skåne län

Information

INDUSTRI-MILJÖ I CENTRUM BERNDT ELMBERG Aktiebolag är ett företag som finns i Lomma. I INDUSTRI-MILJÖ I CENTRUM BERNDT ELMBERG Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Elmberg, Bernt Tore Oskar som är född 1938 och har titeln VD, Elmberg, Bernt Tore Oskar som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Elmberg, Alva Gunnel Erene som är född 1941 och har titeln Suppleant, Backenskiöld, Ulrika Ingeborg M som är född 1967 och har titeln Revisor, BDO Nordic Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med INDUSTRI-MILJÖ I CENTRUM BERNDT ELMBERG Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå INDUSTRI-MILJÖ I CENTRUM BERNDT ELMBERG Aktiebolag på telefon 046-292424.

Bolaget skall bedriva konsult- och entreprenadverksamhet inom industri-, fastighets, bygg- och anläggningssektorn, samt bygga, äga och förvalta fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall vidare bedriva licensupplåtelse och handel med byggnader och byggnadskomponenter samt handel med och förvaltning av värdepapper.

Idag är INDUSTRI-MILJÖ I CENTRUM BERNDT ELMBERG Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

INDUSTRI-MILJÖ I CENTRUM BERNDT ELMBERG Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Lomma arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

INDUSTRI-MILJÖ I CENTRUM BERNDT ELMBERG Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och INDUSTRI-MILJÖ I CENTRUM BERNDT ELMBERG Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för INDUSTRI-MILJÖ I CENTRUM BERNDT ELMBERG Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

INDUSTRI-MILJÖ I CENTRUM BERNDT ELMBERG Aktiebolag har 556367-3333 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.