Crocus Marine AB

Skåne län

Information

Crocus Marine AB är en verksamhet som finns i Lomma. I Crocus Marine AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Hans-Göran som är född 1948 och har titeln VD, Svensson, Hans-Göran som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Ingrid Gull-Britt som är född 1948 och har titeln Suppleant, Svensson, Henry Oskar Stefan som är född 1967 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Crocus Marine AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Crocus Marine AB på telefon 040-6611900.

Bolaget skall vara verksamt inom marina applikationer och finsnickeri samt tillverka, importera och försälja datorer och därmed sammanhängande övrig utrustning, programvaror och kringutrustning. Dessutom skall bolaget bedriva konsulterande verksamhet inom IT-området.

Idag är Crocus Marine AB av bolagstypen Aktiebolag.

Crocus Marine AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Lomma arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Crocus Marine AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Crocus Marine AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Crocus Marine AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Crocus Marine AB har 556360-6119 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.