Bertil Johansson Förvaltning AB

Skåne län

Information

I Lomma finns det ett Aktiebolag som heter Bertil Johansson Förvaltning AB. Det finns flera bolag som liknar Bertil Johansson Förvaltning AB i Skåne län. Lomma är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1989-05-08 så har Bertil Johansson Förvaltning AB varit registrerat. Idag är Bertil Johansson Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Bertil Johansson Förvaltning AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Bertil Johansson Förvaltning AB så kan ni göra det på 046-294611.

Bolaget skall äga och förvalta värdepapper och fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Johansson, Carl Bertil som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ylva Gertie Linnéa som är född 1950 och har titeln Suppleant, Raue, Bertil Ulf Moritz som är född 1947 och har titeln Revisor, Leifland, Lars Joakim som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Bertil Johansson Förvaltning AB har 556355-0788 som sitt organisationsnummer.