M Care AB

Skåne län

Information

556354-4658 är organisationsnummer för bolaget M Care AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som M Care AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lomma som är den kommunen som M Care AB finns i.

M Care AB har varit registrerat sedan 1989-03-01 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för M Care AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

M Care AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lomma som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för M Care AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med M Care AB så kan ni göra det på telefon genom 046-292400 eller genom brev på följande adress:
Fjeliev. 118, 237 91, Bjärred

Föremålet för bolagets verksamhet är marknadsföring och försäljning av sjukvårdsprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med M Care AB och det är Granberg Jägerman, Maud Inga-Lill B som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Jägerman, Bo Thomas som är född 1957 och har titeln Suppleant, Levin, Boo Erik Håkan som är född 1949 och har titeln Revisor, Aktiv Revision & Redovisning som är född och har titeln Revisor,