Svets & Rörservice i Lomma Aktiebolag

Skåne län

Information

Svets & Rörservice i Lomma Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Lomma. Det är nämligen den kommunen som Svets & Rörservice i Lomma Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Svets & Rörservice i Lomma Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1989-03-02.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till S. Västkustv. 6, 237 36, Bjärred. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Svets & Rörservice i Lomma Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-293452.

Lomma arbetar för att verksamheter som Svets & Rörservice i Lomma Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Svets & Rörservice i Lomma Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva VVS-arbeten och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Svets & Rörservice i Lomma Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Svets & Rörservice i Lomma Aktiebolag och det är följande personer, Persson, Gert Viking som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Alva Gull-Britt som är född 1941 och har titeln Suppleant, Ahlgren, Johan Tomas som är född 1953 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Svets & Rörservice i Lomma Aktiebolag är 556354-4484.