Mercator Strategy AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lomma och Mercator Strategy AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Mercator Strategy AB är ett av dem. Statusen för Mercator Strategy AB är att Bolaget är aktivt.

Mercator Strategy AB är ett Aktiebolag och skapades 1989-02-23. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där bolaget finns i jobbar för att bolag som Mercator Strategy AB ska trivas.

Mercator Strategy AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-03-27. I Lomma så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva konsultationer avseende system- och programvara (kundanpassad, ej utgivning av programvara), samt konsultationer inom hälso- och sjukvård jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mercator Strategy AB inte är momsregistrerat.

Idag är Mercator Strategy AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Mercator Strategy AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-6052900.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Mercator Strategy AB är Wallentin, Nils Henrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Jerndal Wallentin, Malin Helena som är född 1973 och har titeln Suppleant, Johnsson, Ulf Richard Anders som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Mercator Strategy AB har 556353-3180 som sitt organisationsnummer.