Gunilla O Leif i Lomma Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lomma och Gunilla O Leif i Lomma Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Gunilla O Leif i Lomma Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Gunilla O Leif i Lomma Aktiebolag är att Bolaget är inaktivt.

Gunilla O Leif i Lomma Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-03-07. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där företaget finns i jobbar för att företag som Gunilla O Leif i Lomma Aktiebolag ska trivas.

I Lomma så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet i elinstallations- branschen, handel med fastigheter, förvaltning av fastigheter och ägande av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gunilla O Leif i Lomma Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Gunilla O Leif i Lomma Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Gunilla O Leif i Lomma Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-411200.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med Gunilla O Leif i Lomma Aktiebolag är Vensryd, Nils Tomas som är född 1970 och har titeln Likvidator, Anvelid, Per-Eric Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Gunilla O Leif i Lomma Aktiebolag har 556353-2836 som sitt organisationsnummer.