Kani Import Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lomma och Kani Import Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Kani Import Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Kani Import Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Kani Import Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-12-01. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där företaget finns i jobbar för att företag som Kani Import Aktiebolag ska trivas.

Kani Import Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lomma så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva akupunktur, chiropraktik, homeopati, zonterapi samt medicinsk analys ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kani Import Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Kani Import Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Kani Import Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-352800.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Kani Import Aktiebolag är Ugander, Niklas Peter Herman som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ugander, Karin Victoria som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Christensson, Eva Ingela som är född 1953 och har titeln Suppleant, Svenson, Thomas Carl Bror som är född 1957 och har titeln Revisor, Stenmo, Sten Åke som är född 1945 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Kani Import Aktiebolag har 556343-1401 som sitt organisationsnummer.