Frierups Aktiebolag

Skåne län

Information

Frierups Aktiebolag är en verksamhet som finns i Lomma. I Frierups Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olsson, Lars Jerry som är född 1945 och har titeln Extern firmatecknare, Olsson, Ann-Marie Elsebeth som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Åsa Marianne som är född 1966 och har titeln Suppleant, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Frierups Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Frierups Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall bedriva häst- och boskapsavel, byggnads- samt konsultverksamhet inom byggnadsbranschen, äga och förvalta fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Frierups Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Frierups Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Lomma arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Frierups Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Frierups Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-08-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Frierups Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Olsson, Ann-Marie Elsebeth -Olsson, Lars Jerry

Frierups Aktiebolag har 556340-4945 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.