INROCHIN Aktiebolag

Skåne län

Information

INROCHIN Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där INROCHIN Aktiebolag finns. I Lomma så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. INROCHIN Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket INROCHIN Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. INROCHIN Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till INROCHIN Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Jägarev. 2, 237 32, Bjärred men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Lomma arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är INROCHIN Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

INROCHIN Aktiebolag har idag 556332-2071 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nilsson, Ingrid Birgitta Erika -Nilsson, Karl Ingvar är den som för stunden ansvarar för INROCHIN Aktiebolag

Bolaget skall bedriva uthyrningsverksamhet, företrädesvis av fordon, liksom därmed förenlig verksamhet samt förvaltning av fast och lös egendom.

I INROCHIN Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Ingrid Birgitta Erika som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Karl Ingvar som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Christel Anna Ingrid som är född 1969 och har titeln Suppleant, Johansson, Börje Malte Valter som är född 1944 och har titeln Revisor, Börje Johansson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .