HippoComp Björkhaga AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lomma och HippoComp Björkhaga AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och HippoComp Björkhaga AB är ett av dem. Statusen för HippoComp Björkhaga AB är att Bolaget är aktivt.

HippoComp Björkhaga AB är ett Aktiebolag och skapades 1988-08-29. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där bolaget finns i jobbar för att bolag som HippoComp Björkhaga AB ska trivas.

HippoComp Björkhaga AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lomma så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva verksamhet inom kunskap och teknik för svensk och nordisk lantbruksnäring, sälja och förmedla tjänster, utbildningar och produkter inom hippologi(häst)-sektorn, utveckla nya teknikprodukter inom dessa områden däribland egenutvecklade programvaror samt även idka annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HippoComp Björkhaga AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är HippoComp Björkhaga AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med HippoComp Björkhaga AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-411645.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med HippoComp Björkhaga AB är Cedergren, Kjell Håkan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Cedergren, Monica Anna Helena som är född 1962 och har titeln Suppleant, Hansson, Marie Ann-Christin som är född 1962 och har titeln Revisor, Allrevision AC Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

HippoComp Björkhaga AB har 556331-5737 som sitt organisationsnummer.