Sund Mat i Skåne Aktiebolag

Skåne län

Information

556331-0852 är organisationsnummer för verksamheten Sund Mat i Skåne Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sund Mat i Skåne Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lomma som är den kommunen som Sund Mat i Skåne Aktiebolag finns i.

Sund Mat i Skåne Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-09-26 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sund Mat i Skåne Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Sund Mat i Skåne Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Lomma som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sund Mat i Skåne Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Sund Mat i Skåne Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 046-707058 eller genom brev på följande adress:
Västervångsv. 13, 237 41, Bjärred

Bolaget skall driva tillverkning och försäljning av dagsfärsk morotsaft och handel med ekologiska grönsaker samt utöva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sund Mat i Skåne Aktiebolag och det är Anderberg, Torvald Ingeman som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Anderberg, Åsa Carina som är född 1963 och har titeln Suppleant, Olsson, Karin Ann-Kristin som är född 1959 och har titeln Revisor, Revisionspartner i Malmö AB som är född och har titeln Revisor,