Caravellen Trading Aktiebolag

Skåne län

Information

Caravellen Trading Aktiebolag är ett företag som finns i Lomma. I Caravellen Trading Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kihlgren, Jan Peter som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Hollström, Thore Roland som är född 1947 och har titeln Suppleant, Bergstrand, Per-Åke som är född 1942 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Caravellen Trading Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Caravellen Trading Aktiebolag på telefon 040-410100.

Bolaget skall bedriva import och försäljning av konfektion och samlarbilder samt försäljning av korta varor och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Caravellen Trading Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Caravellen Trading Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Lomma arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Caravellen Trading Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Caravellen Trading Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Caravellen Trading Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Caravellen Trading Aktiebolag har 556330-9474 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.