Bravik Trade & Consultants Aktiebolag

Skåne län

Information

Bravik Trade & Consultants Aktiebolag är ett företag som finns i Lomma. I Bravik Trade & Consultants Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Abrahamsson, Leif Arne som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Abrahamsson, Klas Henrik Jörgen som är född 1969 och har titeln Suppleant, Palm, Jan Robert som är född 1957 och har titeln Revisor, Fexby, Bengt Arne som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bravik Trade & Consultants Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bravik Trade & Consultants Aktiebolag på telefon 046-132751.

Bolaget skall bedriva agenturverksamhet avseende inrednings- och sportartiklar samt maskiner, idka import och export samt försälj- ning av presentartiklar och dagligvaror, bedriva import och ex- port samt försäljning av maskiner och anläggningar, bedriva kons- lutverksamhet i Sverige och utomlands inom maskinfoder- och livs- medelsbranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bravik Trade & Consultants Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Bravik Trade & Consultants Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Lomma arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Bravik Trade & Consultants Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Bravik Trade & Consultants Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bravik Trade & Consultants Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Bravik Trade & Consultants Aktiebolag har 556326-6005 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Skåne län.