Vice Computer AB

Skåne län

Information

Bolaget bedriver verksamhet inom IT med tillverkning och försäljning av PC datorer, elektronisk handel med IT produkter och tjänster samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Vice Computer AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Lomma så är Vice Computer AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lomma arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lomma och i Skåne län. Redan 1988-05-17 så skapades Vice Computer AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556325-8671 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lomma.

Just nu är Vice Computer AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Vice Computer AB så går det att nå dem via telefon på 040-418100 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Vice Computer AB är Rusch, Mikael Felix som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundin, Göran Peter som är född 1967 och har titeln Suppleant, Eklund, Lars Christer som är född 1953 och har titeln Revisor, .