Wulff Import Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva import och försäljning av ballonger och presentartiklar jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Wulff Import Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lomma så är Wulff Import Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lomma arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Lomma och i Skåne län. Redan 1988-03-07 så skapades Wulff Import Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Wulff Import Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Wulff Import Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556321-0847 är organisationsnummret för företaget som finns i Lomma.

Just nu är Wulff Import Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Wulff Import Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-8410630 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Wulff Import Aktiebolag är Wulff, Kerstin Margareta Irene som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Wulff, Holger som är född 1941 och har titeln Suppleant, Björck, Eva Jasmine som är född 1951 och har titeln Revisor, Revisor Peter Jonzon Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .