Stenson Information & Handel Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Stenson Information & Handel Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Lomma här finns det många olika Aktiebolag. Stenson Information & Handel Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Lomma jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Stenson Information & Handel Aktiebolag är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556318-3226.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-5798788 alternativt besöka eller skicka post till Stenson Information & Handel Aktiebolag på följande adress Gamla v. 4, 234 35, Lomma.

Stenson Information & Handel Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Stenson Information & Handel Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Stoltz Pehrson, Elin Karolina som är född 1974 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom utbildning, information och marknadsföring samt därmed förenlig verksamhet.