P Dahlqvist Förvaltning Aktiebolag

Skåne län

Information

556315-1421 är organisationsnummer för företaget P Dahlqvist Förvaltning Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som P Dahlqvist Förvaltning Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lomma som är den kommunen som P Dahlqvist Förvaltning Aktiebolag finns i.

P Dahlqvist Förvaltning Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-01-12 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-04-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för P Dahlqvist Förvaltning Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

P Dahlqvist Förvaltning Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lomma som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för P Dahlqvist Förvaltning Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med P Dahlqvist Förvaltning Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 046-2115600 eller genom brev på följande adress:
Råbyg. 10, 223 61, Lund

Bolaget skall förvalta fastigheter samt värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med P Dahlqvist Förvaltning Aktiebolag och det är Dahlqvist, Hans Peter Gustaf som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlqvist, Lars Hjalmar som är född 1927 och har titeln Suppleant, Jonsson, Christer Jerry Mikael som är född 1958 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,