Lomma Fritidscenter Service Aktiebolag

Skåne län

Information

I Lomma finns det ett Aktiebolag som heter Lomma Fritidscenter Service Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Lomma Fritidscenter Service Aktiebolag i Skåne län. Lomma är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Lomma Fritidscenter Service Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1987-09-09 så har Lomma Fritidscenter Service Aktiebolag varit registrerat och sedan 1991-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Lomma Fritidscenter Service Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Lomma Fritidscenter Service Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Plogristegången 1 F, 234 37, Lomma. Vi ni istället prata med Lomma Fritidscenter Service Aktiebolag så kan ni göra det på 040-414194.

Bolaget skall bedriva camping- och fritidsanläggning, restaurang, cafeteria och kioskrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Kamph, Erik Alvar som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Kamph, Rosie Marianne som är född 1945 och har titeln Suppleant, Kullberg, Erik Torsten som är född 1951 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Skåne AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Lomma Fritidscenter Service Aktiebolag har 556304-8031 som sitt organisationsnummer.