Skåne Drakar & Hobby AB

Skåne län

Information

556298-0648 är organisationsnummer för verksamheten Skåne Drakar & Hobby AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skåne Drakar & Hobby AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lomma som är den kommunen som Skåne Drakar & Hobby AB finns i.

Skåne Drakar & Hobby AB har varit registrerat sedan 1987-05-11 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Skåne Drakar & Hobby AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Skåne Drakar & Hobby AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Lomma som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Skåne Drakar & Hobby AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Skåne Drakar & Hobby AB så kan ni göra det på telefon genom 046-247114 eller genom brev på följande adress:
Flädie Kyrkv. 2, 237 91, Bjärred

Bolaget skall bedriva köp och försäljning av tekniska hobbyartiklar, skrämar till vindsurfing och fastighets- förvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Skåne Drakar & Hobby AB och det är Hoverby, Jan Erik Rogert som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Hoverby, Lena Ann-Kristin som är född 1951 och har titeln Suppleant, Ingstorp, Eivor Görel Ingegerd som är född 1946 och har titeln Revisor,